Electro Jochems is een familiebedrijf dat meer dan 30 jaar geleden werd opgericht en gevestigd is in Loenhout met een regionale focus.

Al onze activiteiten worden uitgevoerd door ons professioneel en gemotiveerd team van 5 medewerkers. Voor ons zijn service, kwaliteit en persoonlijk contact met de klant van groot belang. We staan voor een persoonlijke aanpak met aandacht voor de eigen noden van iedere individuele klant.

Sinds 2012 hebben wij onze activiteiten ondergebracht in 2 firma’s:

1. Electro Jochems

De verkoop van huishoudtoestellen, accessoires, installatiematerialen en verlichting. U kunt bij ons terecht in onze toonzaal of via onze webshop.

De reparatie van huishoudtoestellen wordt gedaan door onze eigen hersteldienst met expertise voor de merken Whirlpool, Bauknecht en Miele. We hebben een grote stok aan onderdelen. Het herstellen van andere merken dan onze huismerken is ook mogelijk.

2. Installatiewerken Jochems

Installatiewerken voor nieuwbouw en renovatie voor zowel bedrijven als voor particulieren en het onderhoud van deze installaties. Industriële werken, verzwaringen en voorbereidingen van de keuring van elektrische installaties. Expertise in alternatieve energiebronnen zoals warmtepompen en fotovoltaïsche zonnepanelen (Rescert gecertificeerd). Verder werd reeds een grote expertise opgebouwd in projecten rond middenspanning (betoncabines, WKK’s op het net brengen, …).

Voor meer informatie, bezoek onze website Installatiewerken Jochems of neem contact met ons op.